top of page

Lidgeld

Je kunt je inschrijven voor een heel jaar
of per semester.

Onderaan vind je meer informatie over ons lidgeld.

Voor de lessen 80's Aerobics WORKOUT* en Pilates kan je kiezen: of je schrijft je in voor een volledig jaar, of per semester, of je koopt een 10-beurtenkaart. Voor de Seniorendans kan je enkel een 10-beurtenkaart aankopen. Deze kosten € 100 (dus € 10 per les) en kan je enkel ter plaatse in Danserie kopen, daarvoor hoef je je dus niet online in te schrijven.

*voor de lessen 80's Aerobics DANCE kan je je enkel per semester of voor het hele jaar registreren. De beurtenkaarten zijn enkel geldig voor de WORKOUT lessen.

 

Het lidgeld dekt je inschrijving, verzekering en lessengeld. Daarnaast hebben we nog tal van voordelen voor jou:

 • Gloednieuwe, professioneel ingerichte danszalen

 • Cosy kleedkamer

 • Een supergezellige Foyer om te chillen voor en na je dansles (ook voor de ouders!). Je kunt er iets eten en drinken, surfen via de gratis wi-fi, je huiswerk maken,...

 • Je krijgt een gepersonaliseerde Danserie-lidkaart. Met deze lidkaart krijg je enkele voordelen bij onze partners (meer info hierover vind je op de pagina Partners):

  • je krijgt een cadeaubon van € 5 in de Wasstraat in het begin van het jaar (in september af te halen aan de kassa van Foyer)

  • tickets aan reductietarief voor voorstellingen in het STUK

  • voordelen in computerwinkel JVG

  • één maand gratis fitnessen bij onze bovenburen Fitness Center Heverlee 

  • korting bij onze onderburen: printshop DV Print

  • korting op een kappersabonnement bij onze bovenburen Vanity Hair

 • We organiseren tal van activiteiten zoals het Kerstfamiliefeest, de Paasbrunch,...

 • Alle dansers krijgen de kans om mee te dansen in een professionele dansvoorstelling (dit is geen verplichting!). Alle repetities, kostuums, de organisatie,... zijn inbegrepen in het lidgeld.

 • Vanaf 6 uur per week betaal je het all in-tarief en kan je zoveel lessen volgen als je wil!

 • Studenten* en 2e gezinsleden genieten een korting van 5%. 3e gezinsleden krijgen 10% korting.

* De studentenkorting is enkel geldig voor studenten Hoger Onderwijs / Universiteit, op vertoon van een geldige studentenkaart.

Tarieven schooljaar 2023 - 2024

Je kunt je inschrijven voor een volledig jaar, of per semester. Om lid te worden van Danserie vzw, betaal je:

€ 229 voor een volledig jaar

€ 110 voor het eerste semester 

€ 149 voor het tweede semester

Dit lidgeld dekt jouw inschrijving voor één uur dansles per week, een sportverzekering, en zorgt ervoor dat je gratis kan deelnemen aan dansvoorstellingen en extra activiteiten.

Wil je meerdere danslessen volgen? Dan krijg je korting op de verdere lessen die je kiest. Hoe meer je komt dansen, hoe meer korting je krijgt! 

2e en 3e uur: 30% korting 

4e en 5e uur: 40% korting

6e uur: 60% korting

Vanaf 7 uur betaal je niets meer bij. Met het 6-uur-dansles-tarief kan je zoveel danslessen volgen als je wil!

Nieuw dit jaar: betaal in schijven! 

Kom jij graag véél dansen? Dan kan je het lidgeld gerust in schijven betalen. Je kan dit aanduiden in je winkelwagen en dan gebeurt dit automatisch met domiciliëring via Mollie. 

Opgelet: betaling in schijven kan enkel wanneer je je inschrijft voor minimum 2 danslessen. Je betaalt een voorschot van € 200, de rest wordt dan in een periode van 4 maanden afbetaald.

Dansers die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming kunnen met hun UitPas inschrijven aan kansentarief. Je kan ons hiervoor mailen via de website, dan brengen wij voor jou de administratie in orde.

 

bottom of page