Dansrooster 2020-2021

OPENING DANSSTUDIO: 26 & 27 SEPTEMBER 2020

START DANSLESSEN: 28 SEPTEMBER

Gratis proeflessen vanaf 5 september

Tijdens het laatste weekend van september openen we feestelijk de deuren van onze nieuwe locatie. Kom onze dansstudio ontdekken en kom eens proeven van het menu van de Foyer. 

Oorspronkelijk was de opening gepland op 12 september, maar door de huidige verstrengingen i.h.k.v. Corona hebben we besloten om het dansjaar met 2 weken te verschuiven. Het dansjaar start dus twee weken later dan voorzien, op 28 september, maar zal dan ook twee weken langer duren; tot eind juni.

De hele maand september kan je vrijblijvend proeflessen komen volgen. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Omdat de studio pas opent op 26 september, gaan de proeflessen door op de 'oude' locatie: de sportzalen van het Heilig Hart Instituut. Je vindt alle info op onze #iedereenseptember-pagina. O.w.v. de Covid-maatregelen dien je vooraf te registreren voor een proefles.

 

Neem zeker ook eens een kijkje bij onze informatie over de verschillende dansstijlen en de niveauverdeling. Wil je graag advies over welke groep het beste bij jou past? Stel je vraag dan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee