Dansrooster 2021-2022

Ontdek wat Danserie te bieden heeft

In september 2020 openden we feestelijk onze gloednieuwe studio. Wat een weekend! Jammer genoeg konden we maar enkele weken genieten van onze nieuwe zalen toen de tweede lockdown kwam aanwaaien. We kijken er enorm naar uit om in september opnieuw op te starten en eindelijk uitgebreid te kunnen genieten van onze nieuwe danszalen en supergezellig café.

 

Bij Danserie is iedereen welkom. Of je nu een prima ballerina bent of stiekem twee linkervoeten hebt, bij ons staat het dansplezier centraal en doen we niet aan competitie. Intussen werd ons dansrooster al enorm uitgebreid en hebben we een hele waaier aan (nieuwe) dansstijlen. In de maanden juni en september kan je gratis proeflessen komen volgen! Ook in de zomer organiseren we tal van zomerlessen waarin je ons aanbod kan ontdekken. Een proefles is vrijblijvend en gratis. 

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven. Indien de groep al volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst! Wanneer de wachtlijsten groot genoeg zijn kunnen we eventueel een extra les inlassen. 

Neem zeker ook eens een kijkje bij onze informatie over de verschillende dansstijlen en de niveauverdeling. Wil je graag advies over welke groep het beste bij jou past? Stel je vraag dan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Op zaterdag 11 & zondag 12 september starten we het nieuwe dansjaar met een feestelijke opening. Kom zeker eens langs om onze mooie studio en eetcafé te ontdekken! 

Gratis proeflessen in de maanden juni en september!

Van 1 tot 20 juni kan je gratis proeflessen volgen! Je moet je hier wel voor inschrijven zodat we de maximum capaciteit niet overschrijdenInschrijven hiervoor kan vanaf 1 juni op deze website. Je kan 1 proefles doen per dansstijl (eventueel meer als we vragen om nog proeflessen te doen in een ander niveau). Het rooster voor de proeflessen is niet hetzelfde als het rooster voor komend dansjaar. Om het proeflessenrooster te raadplegen en je (gratis) in te schrijven voor deze lessen, klik op onderstaande link.

danserie_rooster_2021-2022.png