Dansrooster

Ontdek wat Danserie te bieden heeft

Bij Danserie is iedereen welkom. Of je nu een prima ballerina bent of stiekem twee linkervoeten hebt, bij ons staat het dansplezier centraal en doen we niet aan competitie. Intussen werd ons dansrooster al enorm uitgebreid en hebben we een hele waaier aan dansstijlen. Je mag altijd vrijblijvend een proefles volgen. 

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven. Indien de groep al volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst! Wanneer de wachtlijsten groot genoeg zijn kunnen we eventueel een extra les inlassen. 

Neem zeker ook eens een kijkje bij onze informatie over de verschillende dansstijlen en de niveauverdeling. Wil je graag advies over welke groep het beste bij jou past? Stel je vraag dan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wil je graag eens proeven van ons aanbod?

Kom dan in september een proefles volgen of schrijf je in voor één van onze zomerlessen of -kampen

 

Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, je mag gewoon naar de les komen en je aan het begin van de les melden bij de docent. Een proefles volgen kan enkel wanneer de groep niet volzet is. Indien een groep volzet geraakt, zullen we dat hier op de website melden.

danserie_rooster_2022-2023.png