top of page

Partners

Danserie zou hetzelfde niet zijn zonder de steun van onze partners:
FS logo.png

Onze vaste partner voor alles wat evenementen betreft, is Footstrap Events. Een op en top Leuvens bedrijf met veel ervaring in... alles wat leuk is! Van foodtruckfestivals en bedrijfsevents tot pop-up bars en trouwfeesten: ze kunnen echt alles. Ook voor het huren van allerhande materiaal kan je bij hen terecht: licht- en geluidsmateriaal, meubels voor evenementen,... 

Footstrap en Danserie vormen een perfect duo: door het samenbrengen van onze expertise, zorgen we voor onvergetelijke momenten. 

www.footstrap.be

atelier copine.jpg

Als je dacht dat alle leuke teksten die we schrijven zomaar vanzelf ontstaan... think again! We hebben daar een geheim wapen voor, beter bekend als dansjuf Catho. Ze is copywriter in bijberoep en tovert daarmee de meest geweldige teksten uit haar pen, voor alle soorten klanten. Wij zijn héél blij om haar in ons Dreamteam te hebben. 

www.facebook.com/ateliercopine

jvg logo.jpg

Is jouw computer aan een grondige update toe? Of werkt hij niet zoals het zou moeten? Misschien heb je gewoon zin om een nieuwe te kopen of zoek je een betrouwbare winkel voor degelijk advies en herstellingen: dan ben je bij JVG aan het juiste adres! Beter nog, leden van Danserie krijgen er korting op vertoon van hun lidkaart. Als dat geen meevaller is! Je vindt de winkel op de Tiensesteenweg 404 (Leuven), tegenover de Fun.

www.jvg.be

logo STUK.jpg

STUK Leuven is welbekend bij elke Leuvenaar. Dit huis voor Dans, Beeld en Geluid laat niemand onberoerd met hun scherpe programmatie. Naast dansvoorstellingen, organiseren ze ook dansworkshops. Leden van Danserie kunnen bij STUK hun tickets aan reductietarief kopen. Dus vanaf nu heb je zéker geen reden meer om niet af en toe een avondje 'dansvoorstelling' in te plannen! Selectieleden van Danserie krijgen er nog een extraatje bovenop: zij mogen in het voorjaar gratis met de hele groep naar een voorstelling gaan kijken. Yes, wat kijken we daar naar uit! (info volgt)

www.stuk.be

logo fitness.png

Fitness Center Heverlee is een van de bovenburen van Danserie. Ze bestaan al 25 jaar en hebben daarmee al enorm veel ervaring opgebouwd. Wil je graag wat extra trainen? Of danst jouw dochter/zoon bij Danserie, ben je zelf niet echt een danser maar wil je wel graag sporten? Dan kan je misschien tijdens de danslessen een uurtje fitnessen. Ideaal, toch? Nog beter: met jouw lidkaart van Danserie, krijg je 1 maand cadeau wanneer je een abonnement van 9 maanden afsluit. En dat komt toch wel perfect uit zeker? Het dansjaar loopt van september t.e.m. juni: exact 10 maanden! ;-)

Hop, snel die lockdown-kilo's eraf!

www.fitnesscenter-heverlee.be

logo dv print.jpg

DV Print, een van de onderburen van onze dansstudio. We delen zelfs de voordeur.

Moet je een scriptie printen of heb je uitnodigingen voor een feestje dat je wil laten drukken?

Voor alle print- en drukwerk kan je in Denny zijn printshop terecht. En je hoort ons al komen: op vertoon van je lidkaart krijg je er korting

www.dvprint.be

bottom of page