Danskampen

Kom jij ook dansen in de vakantie?

Zowel in de Paasvakantie als in de zomervakantie hebben we een supertof dansaanbod voor jullie in petto! Je schrijft je in volgens jouw leeftijdscategorie en de invulling tijdens het kamp wordt natuurlijk aangepast volgens leeftijd en niveau. De kampen gaan overdag door, telkens van 9 - 16 uur, in de dansstudio van Danserie. Voor kinderen voorzien we opvang vanaf 8u30 en tot en met 17u.

 

Wanneer?

Paasvakantie: van maandag 11 t.e.m. vrijdag 15 april

Zomervakantie: van maandag 4 t.e.m. vrijdag 8 juli en van maandag 22 t.e.m. vrijdag 26 augustus.

Hoe inschrijven?
 

Hieronder vind je meer details over de thema's van elk kamp, helemaal onderaan vind je een knop die je leidt naar de inschrijfpagina via ons Ledenbeheer-platform. Log in met jouw gegevens en zoek bij het overzicht op het woord "kamp": dan zie je het volledige aanbod verschijnen. Op de inschrijfpagina's kan je alle praktische informatie terugvinden: klik op het gewenste kamp voor alle details. Ook niet-leden mogen zich natuurlijk inschrijven! Wil je zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang ;-)

 

Terugbetaalgarantie

We hopen natuurlijk dat alles kan doorgaan, maar in deze tijden weet je het nooit zeker... Daarom voerden we voor deze danskampen de terugbetaalgarantie in: als het kamp niet mag doorgaan o.w.v. Corona-maatregelen, wordt jouw inschrijvingsgeld sowieso terugbetaald. Daarom vragen we bij inschrijving ook alvast jullie rekeningnummer, zo kunnen we de terugbetalingen vlot afhandelen.

11 - 15 april: Danssterren

Image by David Hofmann

2,5 tot 14 jaar

Tijdens de tweede week van de paasvakantie dompelen we jullie helemaal onder in de danswereld. Verschillende dansstijlen komen aan bod... op het einde van de week zijn jullie allemaal échte DANSSTERREN!  Plezier en véééééél zweten verzekerd! Bij de kleutertjes worden de danslessen ook afgewisseld met knutsel- en speelmomenten. Alle dansers tussen 2,5 en 14 jaar zijn welkom; de groep wordt verdeeld aan het begin van het danskamp volgens leeftijd en danstechnisch niveau.

4 - 8 juli: Vakantiekriebels

koffer-en-wereldbol.jpg

2,5 tot 14 jaar

We starten de zomervakantie met een waanzinnig tof kamp: vakantiekriebels! We gaan op ontdekking over de hele wereld en duiken helemaal weg in andere culturen. Verschillende dansstijlen wisselen elkaar af, de allerkleinsten knutselen ook mooie aandenkens en spelen spannende buitenspelletjes. Dit belooft ongetwijfeld een overgetelijk kamp te worden en vooral: een geweldige start van de zomervakantie! 

22 - 26 augustus: Dromenland

Fairy Lights

2,5 tot 14 jaar

We sluiten de zomervakantie af met een heel speciaal kamp, want we gaan nog een laatste keer op vakantie... naar dromenland! Wat zijn jouw dromen voor het nieuwe schooljaar? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze dromen werkelijkheid worden? Een spannende zoektocht die we samen al dansend afleggen. Verschillende dansstijlen komen aan bod. De dansactiviteiten worden ook afgewisseld met andere leuke randactiviteiten zodat het een boeiende week vol plezier wordt.