top of page

Proeflessen 

Kom een gratis proefles volgen bij Danserie

Als je nog twijfelt voor welke dansstijl en/of in welk niveau je je wil inschrijven, kan je eerst vrijblijvend een proefles volgen. Een proefles is gratis. Voor meer informatie kan je altijd bij ons terecht via het contactformulier onderaan.

Danserie Opening-84.jpg

Heb je nog hulp nodig bij het vinden van de groep die het beste bij jou past? Neem een kijkje op de pagina Dansstijlen, waar we meer uitleggen over de stijlen zelf. Op de pagina Niveaus leggen we uit hoe de groepen verdeeld worden.

Kom tussen 9 en 30 september gratis proeflessen volgen!

In deze periode kan je gewoon vrij een proefles gaan volgen in de lessen die je leuk vindt, vervolgens kan je je inschrijven voor dansjaar 2023-2024 via onze website. 

Sommige dansgroepen zijn reeds volzet. 

Hieronder vind je daar een overzicht van. We proberen waar mogelijk extra uren in te lassen dus aarzel zeker niet om je op de wachtlijst te zetten! 

In deze lessen kan je wél nog een proefles volgen maar kan je je voorlopig helaas niet meer inschrijven:

- Eighties aerobics: de lessen van maandag & donderdag zijn voorlopig volzet. Hiervoor kan je ook geen beurtenkaart meer kopen. De beurtenkaarten van vorig jaar zijn wel nog geldig. In de les van zaterdag is er wel nog genoeg plaats, ook met beurtenkaart! Wil je toch graag op maandag komen? Zet je op de wachtlijst, we proberen een extra les in te lassen.
- Ragga Volw B: de groep van 21u is volzet, er is wel nog plaats in de groep van 19u. Dit zijn 2 identieke lessen.
- Kleuterdans & Predans: de groepen van 11u zijn volzet, maar voor beide lessen werd er een extra
 lesuur ingelast om 12u. 

- Techniek B+/C, Feminine Volw B, Fusion B: deze groepen zijn volzet. Helaas kunnen we hier geen extra uur meer voor inplannen.Zet je op de wachtlijst, zo krijg je een bericht wanneer er toch nog een plekje vrij komt.

bottom of page