top of page

Danskalender 2023-2024

Hieronder vind je een overzicht van het nieuwe seizoen. De wekelijkse danslessen staan hier niet tussen, daarvoor kan je het Dansrooster raadplegen. In september zullen er ook geprinte versies beschikbaar zijn in de studio.

Noteer sowieso alvast de belangrijkste weekends van het jaar:

Onze dansvoorstellingen van 2024 gaan door op:

 

KIDS: 20 april @ feestzaal Heilig Hart Heverlee

JONGEREN & VOLW: 3, 4 en 5 mei 2024 @ 30CC/Schouwburg Leuven

Al onze groepen dansen in hetzelfde weekend, we verdeelden verschillende casts over verschillende shows. Meer informatie daarover vind je hier. Deelnemen aan de dansvoorstelling is niet verplicht! Je kunt dus ook de lessen dus ook volgen zonder dat je meedoet.

OPGELET: er werd een nieuwe versie van de kalender geupload op 20 november '23. Klik op de afbeelding om uit te vergroten en een pdf-versie te downloaden. 

Koelkastkalender 2023-2024 A4_V2.png

VOEG ONZE GOOGLE CALENDAR

TOE AAN JOUW EIGEN DIGITALE AGENDA! 

✓ ga naar calendar.google.com en log in met jouw Google-account 

✓ klik links onder in het menu naast Andere Agenda's op de +

✓ klik op Via URL en geef onderstaande URL in d.m.v. Copy-Paste

 

Nu is onze agenda zichtbaar in jouw Google agenda! Als je op de agenda-app van jouw GSM ingelogd bent op jouw Google account, kan je de Danserie-agenda ook aanvinken, zo staat alles ook in jouw mobiele agenda 

https://calendar.google.com/calendar/u/0?cid=M2JiMDNjYTRmNmZmZTQxOGFhMWUwNGNkMzQ4MzRiNmQ1MTM3OTU3YTU5MTMxNjhhMjE4MzVmM2ZhNGRmOTFjYkBncm91cC5jYWxlbmRhci5nb29nbGUuY29t

bottom of page