top of page

Studio Goud

Wie is Studio Goud?

 

Studio Goud BV is de vennootschap van Stéphanie Jager, ook wel gekend als de oprichtster van Danserie. Met deze vennootschap werd een gigantische investering gemaakt om de droomstudio voor Danserie te kunnen bouwen. Daarnaast organiseert Studio Goud ook dansevenementen voor- en door dansers, of iedereen die van dans houdt. Meer nog: bedrijfsevents, originele activiteiten,... het kan allemaal.

Maar maak eerst al eens kennis met onze gloednieuwe dansstudio en haar gezellig eetcafé: de Foyer! We ontvangen jullie heel graag in onze nieuwe tweede thuis. Lees hieronder meer over het ontstaan van Danserie of klik onmiddellijk door naar de verschillende mogelijkheden.

√   4 professioneel uitgeruste danszalen

√   gezellig eetcafé Foyer waar iedereen welkom is

√   kleedkamers 

√   kinderspeelhoek

√   en nog veel meer...

Hoe het allemaal begon...

Danserie: dat is het verhaal van hoe een kleine meisjesdroom werkelijkheid werd. Stéphanie gaf al vele jaren les in het Leuvense. Het was haar ultieme wens om een eigen dansschool te leiden, een plek waar dansers volledig zichzelf kunnen zijn in een niet-competitieve sfeer. Wilde ideeën werden grootse plannen en die plannen werden realiteit in 2018. Sindsdien is Danserie en de bijhorende Danseriefamilie ons groot gelukske. En wat zijn we daar dankbaar voor! 

Onze eigen studio!

"Locatie - locatie - locatie." Locatie is alles, of dat zeggen ze toch. Maar ook: wij zijn daar zéker van! We willen een waanzinnig grote Danseriefamilie en daarom gingen we op zoek naar dé perfecte plek voor onze eigen studio, ons Danseriehuis. En wie zoekt, die vindt: we vonden het ideale pand, vlakbij de zalen waar we de eerste 2 jaar onze danslessen organiseerden.

Onder leiding van creatief brein en toparchitectenbureau Studio Kloek vormden we het pand om tot een professionele dansstudio om van te dromen: 4 danszalen, een groot eet- en babbelcafé, speelhoek, kleedkamers,...

Wil je mee bouwen aan ons Danseriehuis? We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die mee de handen uit de mouwen willen steken. Laat ons iets weten via info@danserie.be

90624716-14af-47f9-a03f-99990e76cb33_edi
bottom of page