top of page

Niveaus en leeftijden

Iedereen is welkom bij Danserie, ongeacht je ervaring en/of leeftijd. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod aan dansstijlen, voor alle leeftijden en onderverdeeld in verschillende niveaus. Bij ons heerst er geen competitieve sfeer, dat is zo ons ding niet.

 

We vinden het echter wél belangrijk dat onze groepen zo homogeen mogelijk verdeeld zijn wat betreft de juiste niveau- en leeftijdsgroepen. Enkel op die manier kunnen we kwalitatieve danslessen garanderen voor al onze dansers. Dit is dan ook de reden waarom we verwachten dat elke danser per dansstijl maximum één niveau volgt én ook in het juiste niveau. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze lessen én zijn onze lessen minder snel volzet.

Dans je al bij ons? Op het einde van het dansjaar bezorgen we jullie de niveaulijsten zodat je weet voor welk niveau je je kan inschrijven voor het volgende dansjaar. Deze vind je vanaf 29 april hier (pagina enkel toegankelijk voor leden). Heb je toch nog een vraag over een niveau of les? Contacteer ons dan via het contactformulier op de website.

Nieuw bij Danserie? Dan mag je in juni en/of september gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Inschrijven kan steeds na afloop via de website. 

niveaus-leeftijden.jpg
bottom of page