Niveaus en leeftijden

Iedereen is welkom bij Danserie, ongeacht je ervaring en/of leeftijd. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod aan dansstijlen, voor alle leeftijden en onderverdeeld in verschillende niveaus. Bij ons heerst er geen competitieve sfeer, dat is zo ons ding niet.

 

We vinden het echter wél belangrijk dat onze groepen zo homogeen mogelijk verdeeld zijn wat betreft de juiste niveau- en leeftijdsgroepen. Enkel op die manier kunnen we kwalitatieve danslessen garanderen voor al onze dansers. Dit is dan ook de reden waarom we verwachten dat elke danser per dansstijl maximum één niveau volgt. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze lessen én zijn onze lessen minder snel volzet.

Nieuw bij Danserie? Dan mag je in juni en/of september gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Inschrijven kan steeds na afloop via de website. Bestaande leden krijgen op het einde van het jaar steeds een bericht met de niveaus waarvoor ze zich mogen inschrijven voor het volgende dansjaar.

Selectieleden kunnen vanaf heden enkel op uitnodiging ingeschreven worden. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij Stéphanie.

niveaus%20en%20leeftijden_edited.jpg
niveaus%20en%20leeftijden_edited.jpg