Er is er ééntje jarig!

Binnenkort jarig en zin in een feestje?

Wel, wij hebben het beste feestidee: VIER JOUW VERJAARDAG BIJ DANSERIE!

De meest originele manier om jouw beste vriendjes en vriendinnetjes te laten kennis maken met je tweede thuis.

Hoe-wat-waar?

  • Op woensdagnamiddag, zaterdag of zondag (vanaf midden september 2020)

  • Het feestje duurt doorgaans een 3-tal uurtjes en bestaat uit een dansworkshop, een knutselworkshop en een lekker hapje op het einde.

  • We gaan 'all the way': kies uit de lijst hieronder jouw favoriete verjaardagsthema.

  • De verjaardagsfeestjes zijn er voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij passen de invulling aan naargelang de leeftijd.

  • Prijzen en concrete details zijn op aanvraag te verkrijgen via info@danserie.be

  • Reserveren doe je minstens twee weken vooraf via info@danserie.be

  • Je kan met maximum 15 kinderen jouw verjaardag vieren. Wil je toch meer vriendjes uitnodigen? Laat ons iets weten!

  • Ook nog mogelijk (op aanvraag!): gepersonaliseerde verjaardagstaarten (say what?!).

Show-2-8_edited.jpg

Vanaf 6 jaar

DANSSTERREN

De jarige is de dansster van de dag! Alle feestvierders leren een leuke choreografie aan, met natuurlijk de jarige in de hoofdrol. Achteraf maken we een leuke videoclip als aandenken. Voor de opname kan iedereen ook eens snuisteren in de kostuumstock van Danserie en de mooiste outfit kiezen... net echt!

Image by Kelly Sikkema

Vanaf 3 jaar

PRINSEN & PRINSESSEN

Zijn sprookjes jouw ding wel? Voor dit feestje wanen we ons in een compleet andere wereld: we zijn in het Danserie-kasteel! Prinsessen maken juwelendoosjes, prinsen gaan met een stoer zwaard naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig!

Image by Steve Johnson

Vanaf 3 jaar

OVER DE REGENBOOG

Verjaren in geuren en vooral in kleuren! We maken zeepjes in alle kleuren van de regenboog en doen een dansworkshop in de lievelingskleur van de jarige (ja, echt echt waar!). 

dierencupcakes.jpg

3 tot 6 jaar

BEESTENBOEL

Een droomfeestje voor de allerkleinsten. We ontdekken de Danserie-beestenboel en gaan aan de slag met dans maar ook geluid! Afsluiten doen we met de allerlekkerste dieren-cupcakes... die we natuurlijk zelf maken. Mmmm, smullen maar!

5d3688d9b93df307c6f0662c59fca692.jpg

Vanaf 6 jaar

NAAR HET CIRCUS

Wie gaat er nu niet graag naar het circus? Exact, ja. #iedereencircus! Waan je een echte circusartiest voor één dag: de jongste kinderen worden een gekke clown, de oudste kinderen gaan met enkele nieuwe (acrobaten)trucjes naar huis. 

waarom-op-wereldreis.jpg

Vanaf 6 jaar

REIS ROND DE WERELD

Italië, China, Madagascar, Rusland of Peru? We reizen de wereld rond en maken zelf 'a message in a bottle'. Welke lekkernij eet de jarige het liefst? Brusselse wafels, Italiaanse pasta, Berlijnse bollen,..? Alles kan, alles mag, op de leukste verjaardag!

tropical.jpg

Vanaf 6 jaar

TROPICAL

Niets zo heerlijk als genieten op het strand met een lekkere cocktail en dansen met zand tussen je tenen. Oké, we moeten toegeven: er is geen zand in de danszalen, maar met een zelfgemaakte hawaiketting komen we al aardig in de sfeer. De kids krijgen zelfs een cocktail om af te sluiten! Hou die zonnecrème al maar in de aanslag.

Piraten vlag

Vanaf 6 jaar

PIRATENFEEST

Ahoy, Danseriepiraten! Een stoere namiddag voor stoere kids, met doodskoppen, zwaarden, verrekijkers en een specialiteit uit de piratenkeuken... Benieuwd of jullie het aandurven! Alle scheepsmaten klaar om uit te varen?

breakdancer

Vanaf 3 jaar

B-BOYS & FLY GIRLS

Geef toe, breakdancers zijn dé coolste dansers, toch?! In ons vast aanbod kan je pas breakdancelessen volgen vanaf 10 jaar, maar tijdens dit feestje kan je toch al eens een initiatie meepikken. Waarschuwing: de kans dat je de breakdance-microbe te pakken krijgt is... gigantisch groot!

Schermafbeelding 2020-05-12 om 14.10.22.

Vanaf 6 jaar

OLYMPISCHE SPELEN

Ben jij de meest sportieve Danserie'r en kan jij elke uitdaging aan? Leef je dan maar eens goed uit tijdens de Olympische Spelen van Danserie. Mét medailles natuurlijk!