Zomeraanbod

Schrijf je nu al in voor de zomerkampen!

We zijn er deze keer vroeg bij, want we hebben alvast een uitgebreid zomeraanbod uitgewerkt voor al onze kinder- en jongerengroepen. Voor volwassenen komt er ook zeker en vast een aanbod in de vorm van wekelijkse avondlessen zoals de voorgaande jaren - meer informatie daarover volgt later dit voorjaar. 

In het totaal kan je maar liefst 4 weken komen dansen deze zomer. Elke week krijgt een ander thema. Je schrijft je in volgens jouw leeftijdscategorie en de invulling tijdens het kamp wordt natuurlijk aangepast volgens leeftijd en niveau. De kampen gaan overdag door, telkens van 9 - 16 uur. Voor kinderen voorzien we opvang vanaf 8u30 en tot en met 17u.
 

Hoe inschrijven?
 

Hieronder vind je meer details over de thema's van elk kamp, helemaal onderaan vind je de inschrijfpagina via ons Ledenbeheer-platform. Op deze inschrijfpagina kan je alle praktische informatie terugvinden: klik op het gewenste kamp voor alle details. Ook niet-leden mogen zich natuurlijk inschrijven! Wil je zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang ;-)

 

Terugbetaalgarantie

We hopen natuurlijk dat alles kan doorgaan, maar in deze tijden weet je het nooit zeker... Daarom voerden we voor deze zomerkampen de terugbetaalgarantie in: als het kamp niet mag doorgaan o.w.v. Corona-maatregelen, wordt jouw inschrijvingsgeld sowieso terugbetaald. Daarom vragen we bij inschrijving ook alvast jullie rekeningnummer, zo kunnen we de terugbetalingen vlot afhandelen.

2,5 tot 20 jaar

5 - 9 juli: Show en theater - Reis rond de wereld

We vliegen de zomervakantie in met het tofste danskamp dat er is! We dompelen jullie helemaal onder in showdance en theater, en dit in een reis rond de wereld. Jullie maken kennis met verschillende dansstijlen uit verschillende culturen, leren hoe jullie zich volledig kunnen gooien en inleven tijdens het dansen én krijgen daar nog wat tip en tricks uit de theaterwereld bij om zo de show volledig te kunnen stelen. 

hiphop.jpg

6 tot 20 jaar

12 - 16 juli: Urban Vibes

Tijdens de tweede week van juli duiken jullie helemaal in de wereld van Urban Dance. Lees: streetdance, hip hop, waacking, dancehall, house, breakdance,.... en nog veel meer! Ontdek de brede waaier aan stijlen tijdens deze uitdagende Urban-week. Plezier en véééééél zweten verzekerd! 

8 tot 20 jaar

16 - 20 aug: Modern en Hedendaags

Tijdens de voorlaatste week van augustus laten we jullie kennis maken met een experimentelere vorm van dansen. Naast de gekende Modern Jazz en Hedendaagse dans krijgen jullie ook een introductie op improvisatie en inleving. Een echte uitdaging voor al wie zich wil ontplooien tot een sterke veelzijdige danser! Enige voorwaarde is dat je al minstens 1 jaar jazz of modern jazz gevolgd hebt (bij Danserie of in een andere dansschool).

Dansles_edited.jpg

6 tot 20 jaar

23 - 27 aug: Jazz en techniek

De laatste week van de zomervakantie schudden we jullie nog eens helemaal wakker en stomen we jullie klaar voor het nieuwe dansjaar met een week gevuld vol jazzdance en technieklessen. Er komt zelfs een gastdocente ballet geven, als dat niet cool is!

kleuters_edited.jpg

2,5 tot 6 jaar

23 - 27 aug: Dappere Dansers

We eindigen de zomervakantie met een supertoffe week vol met (dans)plezier en creativiteit. Tijdens deze week gaan we op zoek naar ieders held(in): misschien is dat een superman, een stoere brandweervrouw of een prinses? En wat doen deze superhelden? We worden creatief met dans én theater! 

Schrijf je nu in!

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee