top of page

Zomeraanbod voor iedereen

ZOMERLESSEN (vanaf 15 jaar)

Voor onze jongeren (15+) en volwassenen hebben we de zomerlessen op donderdag, de kids en jongeren t.e.m. 14 jaar kunnen terecht in onze danskampen

De zomerlessen gaan telkens door op donderdag. Je kan gewoon betalen per les. Ook niet-leden zijn welkom! Alle zomerlessen duren anderhalf uur, behalve de Eighties Aerobics en de Zumba - dat zijn lessen van één uur (zie rooster).

Bekijk hieronder het programma! Inschrijven kan vanaf via Ledenbeheer (zie knop onderaan).

DANSKAMPEN (van 2,5 tot 15 jaar)

Ook tijdens de schoolvakanties van 2023 hebben we weer een supertof dansaanbod voor jullie in petto! Je schrijft je in volgens jouw leeftijdscategorie en de invulling tijdens het kamp wordt natuurlijk aangepast volgens leeftijd en niveau. De kampen gaan overdag door, telkens van 9 - 16 uur, in de dansstudio van Danserie. Voor kinderen voorzien we opvang vanaf 8u30 en tot en met 17u.

 

Wanneer?

Zomervakantie: 

3 t.e.m. 7 juli (2,5 t.e.m.15 jaar)

14 t.e.m. 18 augustus (jongerenkamp 12+)

21 t.e.m. 25 augustus (2,5 t.e.m.15 jaar)

Herfstvakantie:

30 oktober t.em. 3 november (FALL INTENSIVE, vanaf 12j)

Schrijf je snel in!
 

Hieronder vind je meer details over de thema's van elk kamp, helemaal onderaan vind je een knop die je leidt naar de inschrijfpagina via ons Ledenbeheer-platform. Log in met jouw gegevens en zoek bij het overzicht op het woord "kamp": dan zie je het volledige aanbod verschijnen. Op de inschrijfpagina's kan je alle praktische informatie terugvinden: klik op het gewenste kamp voor alle details. Ook niet-leden mogen zich natuurlijk inschrijven! Wil je zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang ;-)

ZOMERVAKANTIE
koffer-en-wereldbol.jpg

3 - 7 juli: Vakantiekriebels

2,5 tot 15 jaar

We starten de zomervakantie met een waanzinnig tof kamp: vakantiekriebels! We gaan op ontdekking over de hele wereld en duiken helemaal weg in andere culturen. Verschillende dansstijlen wisselen elkaar af, de allerkleinsten knutselen ook mooie aandenkens en spelen spannende buitenspelletjes. Dit belooft ongetwijfeld een overgetelijk kamp te worden en vooral: een geweldige start van de zomervakantie! 

ZOMERVAKANTIE
Danserie Opening-86.jpg

14 - 18 augustus: 12+kamp

Vanaf 12 jaar

Nieuw bij Danserie: een intensief zomerkamp om je weer helemaal klaar te stomen voor het nieuwe dansjaar! Tijdens deze week leer je enorm veel bij wat betreft danstechniek en choreografie. Ook wordt er gewerkt aan uithouding, kracht, inleving,... Kortom: alles komt aan bod. Verleg je grenzen en schrijf je snel in voor deze heerlijke week vol dans!

ZOMERVAKANTIE
Fairy Lights

21 - 25 augustus: Dromenland

2,5 tot 15 jaar

We sluiten de zomervakantie af met een heel speciaal kamp, want we gaan nog een laatste keer op vakantie... naar dromenland! Wat zijn jouw dromen voor het nieuwe schooljaar? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze dromen werkelijkheid worden? Een spannende zoektocht die we samen al dansend afleggen. Verschillende dansstijlen komen aan bod. De dansactiviteiten worden ook afgewisseld met andere leuke randactiviteiten zodat het een boeiende week vol plezier wordt. 

HERFSTVAKANTIE
modern Ballet

30 okt - 3 nov: Fall Intensive

Vanaf 12 jaar

In de Herfstvakantie kunnen al onze dansliefhebbers terecht voor een heerlijk intensieve week vol techniek, choreografie, nieuwe dansstijlen en -docenten. Een echte MUST voor iedere danser ouder dan 12 jaar die zich verder wil ontplooien en een extra opleiding wil krijgen. Deelnemende choreografen en docenten worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je sowieso graag deelnemen, schrijf je dan zeker snel in want de plaatsen voor deze uitzonderlijke intensive zijn zeer beperkt! 

bottom of page