top of page

Openingsfeest: 26 & 27/09

Acht maanden lang hebben we keihard gewerkt om onze droom in vervulling te laten gaan: onze nieuwe dansstudio! Op zaterdag 26 en zondag 27 heten we jullie graag welkom om onze nieuwe thuis te ontdekken.

ZATERDAG 13u00 - 22u00

ZONDAG 12u00 - 20u00

Kom met ons klinken op de opening van de nieuwe studio! Je kan iets lekker drinken of eten in de Foyer, eens gaan piepen in de danszalen, je kids loslaten in de kinderhoek, je favo-Danserie-outfit scoren,... en nog veel meer, maar dat houden we nog even geheim ;-)

We geven even enkele belangrijke tips mee om ons openingsfeest zo veilig mogelijk te laten verlopen:

√   breng je mondmasker mee (verplicht vanaf 12 jaar)

√   inschrijven is niet nodig

√   kom niet als je ziek bent of symptomen hebt die gelinkt worden aan Covid-19

√   betalen in de Foyer kan enkel met Bancontact

√   auto's en fietsen parkeren kan op de Naamsesteenweg of op het Arenbergplein

 

kom het allemaal ontdekken op 26 en 27 september!

Gezelligheid in de Foyer

Dat we een eetcafé openen, wisten jullie al. Zalig vinden wij dat! Samen voor of na de dansles chillen in onze zetelkes, heerlijk. Graag ontvangen we jullie vanaf 26 september om ons aanbod te ontdekken!

Keuken open vanaf 4 oktober 

We kozen ervoor om de keuken van de Foyer pas te openen vanaf 4 oktober. Een nieuwe keuken brengt heel wat organisatie met zich mee en de dansstudio en bar openen is al een hele klus, zo voor de opening! We voorzien tijdens het openingsweekend echter wel een beperkt aanbod zodat we jullie honger kunnen stillen. Op maandag 28 sept gaat de keuken even dicht, en op maandag 4 oktober zijn we helemaal up and running. De bar blijft wel gewoon open natuurlijk

Vanaf volgende week komt de menukaart online.

90624716-14af-47f9-a03f-99990e76cb33_edi

Vele handen maken licht werk!

We zoeken nog wat mensen die graag de handen uit de mouwen steken tijdens de opening. Kan jij je wel even vrijmaken en wil je graag onze opening van achter de schermen meemaken? Je kunt je via onderstaande link inschrijven voor een shift... of meer :-) 

bottom of page