top of page
Kerstboom Pine

Het Danseriefamilie(Kerst)feest

Zaterdag 16 december

vanaf 18u in de Foyer

De kerstdagen komen dichterbij... en met wie vier je Kerst? Je familie natuurlijk! Dus òòk de Danseriefamilie. ♥ Kom op zaterdag 16 december smullen van een heerlijke pasta, krijg een pakje van Secret Santa en kom genieten van een heerlijke avond in onze gezellige Foyer.

Beter nog: je steunt er Danserie mee want de opbrengst gaat naar onze dansvoorstellingen! 

 

Lees hieronder even mee hoe je kan reserveren.

HOE WERKT HET?

1.  Reserveer je tafel

 

Een tafel reserveren doe je door via onze webshop de spaghetti's voor de hele tafel te bestellen. Je hebt de keuze tussen bolognese, kaas en hesp of vegetarisch, en volwassenen of kinderportie.

  • Eén persoon doet de bestelling voor de gehele tafel: wij reserveren vervolgens een tafel op deze naam.

  • Vul jouw winkelmandje door voor iedereen een spaghetti toe te voegen, en eventueel ook een dessert. Wij reserveren het aantal plaatsen volgens de aantal spaghetti's die jij boekt. Dranken kan je gewoon ter plaatse à la carte aankopen.

  • Je kan komen tafelen tussen 18u - 21u.

  • Heb je speciale verzoeken (bv: glutenvrij, lactosevrij,...): contacteer ons door even een mailtje te sturen naar info@danserie.be en dan zorgen wij voor een aangepast alternatief.

Reserveren kan nog t.e.m. zondag 10 december. 
2.  Dress up

Het is feest, dus het mag feestelijk zijn! We zien elkaar al genoeg in sportieve danskledij, dus tut je voor deze gelegenheid maar eens helemaal op ☺ 

3. Be a Secret Santa

Jaaaaawel, 't is cadeautjestijd! Het is heel simpel: iedereen brengt 1 cadeautje mee. Dus als jullie met 4 personen komen, brengen jullie 4 cadeautjes mee. Dat mag iets heel kleins zijn, of iets zelfgemaakt,... het mag zeker niet meer dan € 5 kosten. Pak het mooi in, schrijf er op of het voor een kind, een jongere, een volwassene (of allemaal) is, en leg het onder onze mooie kerstboom! Iedereen neemt bij vertrek een ander cadeautje mee naar huis.

bottom of page