top of page

DE LANGSTE DAG
zaterdag 24 juni 2023

Kom langs op De Langste Dag en ontdek wat Danserie te bieden heeft!
DE LANGSTE DAG (insta vierkant).png

Op zaterdag 17 juni geven we onze laatste danslessen van dit seizoen. Maar een weekje later kan je ons alweer terugvinden op het Rector De Somerplein tijdens de braderie DE LANGSTE DAG! 

Kom langs en volg een gratis initiatie, dans mee in onze flashmob, waag een kans op de battle en kom snuisteren in onze Danserie-shop! Iedereen is welkom, ook niet-leden. Breng dus gerust familie en vrienden mee! 

Hieronder vind je meer informatie over de programma dat we voor jullie in petto hebben. We hopen jullie daar massaal te zien! Onze leden krijgen in een aparte communicatie nog wat meer informatie over onze flashmob

OP HET PROGRAMMA

VDH_7507.jpg
INITIATIE KINDERDANS

10u - 11u

Kom mee dansen en swingen op de leukste (Kinder)hits van vandaag! Juf Britt neemt jullie graag mee in een uur vol dansplezier. Iedereen welkom!

eventpage-FAMILY-EDITION.jpg
80's AEROBICS FAMILY WORKOUT

11u - 12u

Een heerlijke warkout voor jong en oud, hélemaal in een feestelijk jaren 80-jasje. En wie wil kan in onze verkleedkoffer duiken en een échte 80's outfit aantrekken!

i.s.m. Eighties Aerobics Begië

VDH_0260.jpg
ALL-STYLES BATTLE

12u - 16u

Jaaaaaaa, je leest het goed: we doen nog eens een battle! Alle dansers welkom, ook niet-leden, in alle verschillende stijlen. Iedereen vanaf 6 jaar mag zich inschrijven. We battle in duo's, dus je schrijft je best samen met jouw favo partner-in-crime in, maar wij kunnen jou ook matchen met een andere danser. Ben je zelf niet zo'n battle? Kom onze dansers dan aanmoedigen! 

Schrijf je in via deze link. Inschrijven is verplicht en kan nog tem 22 juni.

VDH_0170-2.jpg
TIK TOK-workshop

16u - 17u

Ben jij zelf een Tik Tok-King of -Queen, of wil je dat graag leren? Kom ons dan je beste moves tonen tijdens deze superleuke Tik Tok workshop! 

VDH_0170-2.jpg
FREE PODIUM

17u - 18u

We stellen onze dansvloer open voor iedereen die graag danst en dat vooral ook graag wil tonen! Vraag aan de DJ jouw favo nummer aan en laat ons zien wat je kan!

DanserieShanaSocialMedia-3.jpg
EN ER IS MEER...

doorlopend

  • Kom shoppen in onze Danseriestand en krijg een gratis drinkbus cadeau! 

  • Laat een one-and-only Danserie-tattoo zetten (geen echte hé ;-))

  • Doe mee aan of bewonder onze flashmob

  • Maak een supertoffe foto in onze photo booth 

WIL JIJ KOMEN HELPEN?

 

We zoeken nog wat helpende handen: om de infostand en shop te bemannen, op en af te bouwen,,.. Zie jij het zitten om ons enkele uurtjes te komen helpen? Dat zou geweldig zijn! Stuur ons dan snel een berichtje via onderstaande knop. 

bottom of page