Volg alle danslessen online

Momenteel worden (bijna) alle danslessen online gegeven.
Hoe kan je de lessen online volgen?

Alle lessen worden gegeven via Zoom. Je kunt de link naar de juiste Zoom-sessie per zaal vinden achter onderstaande knop. Om die pagina te kunnen bekijken dien je wel een account te hebben op onze website: log daarmee in om toegang te krijgen tot de gegevens.

Kijk goed in welke zaal jouw les doorgaat en klik op de Zoom-link van die zaal.

Je vindt het huidige uurrooster onderaan deze pagina.

!! UPDATE 1 FEBRUARI !! 

De regering kondigde nieuwe maatregelen aan voor sport bij -12 jarigen. Alle ouders worden hiervan per e-mail en Whats App op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Op onderstaande link vind je ook alle informatie.

Lees aandachtig onderstaande huisregels door vooraleer je jouw kind naar de dansles brengt.

  • Alle kinderen worden door de ouders afgezet aan de hoofdingang: Hertogstraat 88. Je kind komt zelf de trap op en gaat zo de dansschool binnen. Geen nood, ze kunnen niet verloren lopen. Stéphanie wacht ze boven op.

  • Ouders mogen de dansstudio dus niet betreden, met uitzondering van ouders van de kleuterdans: er kan 1 ouder mee naar binnen komen. De kleuter wordt afgezet in de Foyer, de juffen nemen de kleuters zelf mee binnen in de danszaal. 

  • Je kinderen ophalen gebeurt in de garage, aan het ophaalpunt. Dit is onderaan de uitgangstrap, aan de grijsblauwe poort (naast Groenstraat nr 108). Een docente verzamelt boven alle kinderen en begeleid hen naar beneden. Zij zal ook wachten tot alle kinderen zijn opgehaald, dus de kinderen blijven er niet alleen. Kom je kind ophalen tussen :05 en :10 na het uur dat ze les hebben. Zorg ook dat ze een jas bij hebben want in de garage is het koud.

  • Kleuters kunnen wel in de Foyer opgehaald worden, door maximum 1 ouder. Ingang via de Hertogstraat, uitgang via de Groenstraat.

  • Heeft jouw kind symptomen die gelinkt worden aan Corona? Dan kan hij/zij niet naar de les komen. Ook bij twijfel blijf je beter thuis. 

Video achteraf bekijken? Dat kan!

We moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk live de danslessen te volgen. Dit is niet alleen fijner voor de docent, maar ook voor jezelf: zo kan je vragen stellen en contact houden met andere dansers. Zeker nu we aan de choreografieën van de videoclips beginnen, is het des te belangrijker om de lessen op regelmatige basis te volgen en zelfstandig in te halen als je er niet live bij kan zijn.

Om alle lessen vanaf januari 2021 te herbekijken kan je terecht op onderstaande link. Je dient een account te hebben op onze website om deze te kunnen raadplegen*. Klik op de dag dat jouw les plaats vindt om de juiste opnames te vinden. Je kunt tijdens het bekijken zelfs de video downloaden op jouw computer, mocht je dat willen.

*Om in te loggen op deze website klik je bovenaan rechts op Log In. Dit is niet hetzelfde account als Ledenbeheer.

Wil je nog eens een les herbekijken van het eerste semester? (t.e.m. december 2020) Log dan in op jouw account van Ledenbeheer. Vervolgensga je links in het menu naar Videozone. Klik op de gewenste les: je kunt daar doorklikken naar de opgenomen online Zoom-lessen.

En als je daar dan toch bent... wist je dat de mutualiteit een deel van je lidgeld terugbetaalt? Klik links in het Ledenbeheer-menu op Attesten en download het attest van je inschrijving (in geval van meerdere attesten: kies het attest met het hoogste bedrag). Plak er een mutualiteitsklever op, binnenbrengen en klaar! Sommige mutualiteiten betalen zelfs tot € 50 terug! 

OPGELET: Jouw login van Ledenbeheer is de login die je gebruikte om je in te schrijven in het begin van het dansjaar. Dat is dus niet de login van op deze website. Als je niet zeker bent op welk e-mailadres jouw Ledenbeheer-account geregistreerd staat, contacteer ons dan via onderstaand formulier of zoek zelf even in je e-mailhistoriek op welk adres je mails ontvangt van Ledenbeheer.be.