Volg alle danslessen online

Momenteel worden alle jongeren- en volwassenen danslessen online gegeven.
Hoe kan je de lessen online volgen?

Alle lessen worden gegeven via Zoom. Je kunt de link naar de juiste Zoom-sessie per zaal vinden achter onderstaande knop. Om die pagina te kunnen bekijken dien je wel een account te hebben op onze website: log daarmee in om toegang te krijgen tot de gegevens.

Kijk goed in welke zaal jouw les doorgaat en klik op de Zoom-link van die zaal.

Je vindt het huidige uurrooster onderaan deze pagina.

We houden momenteel het uurrooster nog zoals het was voor de kerstvakantie. Vanaf 15 januari gaan we terug naar het oorspronkelijke rooster, aangezien we dan ook starten met het aanleren van choreografie voor videoclips. De kinderdanslessen gaan wel live door.

Lees aandachtig onderstaande huisregels door vooraleer je jouw kind naar de dansles brengt.

 • Alle kinderen worden door de ouders afgezet aan de hoofdingang: Hertogstraat 88. Je kind komt zelf de trap op en gaat zo de dansschool binnen. Geen nood, ze kunnen niet verloren lopen. Stéphanie wacht ze boven op.

 • Ouders mogen de dansstudio dus niet betreden, met uitzondering van ouders van de kleuterdans: er kan 1 ouder mee naar binnen komen. De kleuter wordt afgezet in de Foyer, de juffen nemen de kleuters zelf mee binnen in de danszaal. 

 • Je kinderen ophalen gebeurt in de garage, aan het ophaalpunt. Dit is onderaan de uitgangstrap, aan de grijsblauwe poort (naast Groenstraat nr 108). Een docente verzamelt boven alle kinderen en begeleid hen naar beneden. Zij zal ook wachten tot alle kinderen zijn opgehaald, dus de kinderen blijven er niet alleen. Kom je kind ophalen tussen :05 en :10 na het uur dat ze les hebben. Zorg ook dat ze een jas bij hebben want in de garage is het koud.

 • Kleuters kunnen wel in de Foyer opgehaald worden, door maximum 1 ouder. Ingang via de Hertogstraat, uitgang via de Groenstraat.

 • Kinderen met een springuur kunnen in de Foyer blijven, Stéphanie is de hele dag aanwezig om deze kinderen op te vangen. Graag vooraf een mailtje sturen naar info@danserie.be als jouw kind in de dansstudio blijft voor één of meerdere springuren. De speelbox en de toog blijven gesloten, dus zorg zelf voor eventueel speelgoed/boekjes en eten/drinken.

 • Heeft jouw kind symptomen die gelinkt worden aan Corona? Dan kan hij/zij niet naar de les komen. Ook bij twijfel blijf je beter thuis. 

 • De kinderdanslessen worden niet gefilmd, met uitzondering van de Urban Kinderen C omdat er hier 1 kind is dat te oud is en de lessen anders dus niet kan volgen.

 • Voor de kinderen van de breakdance op dinsdagavond: vermits dit een hele klein groep is, kunnen deze ouders wel hun kind binnen afzetten en weer ophalen. Maximum 1 ouder per kind.

Video achteraf bekijken? Dat kan!

We moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk live de danslessen te volgen. Dit is niet alleen fijner voor de docent, maar ook voor jezelf: zo kan je vragen stellen en contact houden met andere dansers.

 

Kan je er toch niet bij zijn? Bekijk de les dan achteraf via LEDENBEHEER.  Dit doe je door in te loggen via onderstaande knop. Vervolgensga je links in het menu naar Videozone. Klik op de gewenste les: je kunt daar doorklikken naar de opgenomen online Zoom-lessen.

En als je daar dan toch bent... wist je dat de mutualiteit een deel van je lidgeld terugbetaalt? Klik links in het Ledenbeheer-menu op Attesten en download het attest van je inschrijving (in geval van meerdere attesten: kies het attest met het hoogste bedrag). Plak er een mutualiteitsklever op, binnenbrengen en klaar! Sommige mutualiteiten betalen zelfs tot € 50 terug! 

OPGELET: Jouw login van Ledenbeheer is de login die je gebruikte om je in te schrijven in het begin van het dansjaar. Dat is dus niet de login van op deze website. Als je niet zeker bent op welk e-mailadres jouw Ledenbeheer-account geregistreerd staat, contacteer ons dan via onderstaand formulier of zoek zelf even in je e-mailhistoriek op welk adres je mails ontvangt van Ledenbeheer.be.

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee