Logo horizontaal.png
Wij bekijken 2021 door een roze bril.

 Dat iedereen 2020 snel wil vergeten is geen groot geheim. Ook voor ons was het een pittig jaar, maar stiekem kijken we ook met veel trots terug op wat we allemaal hebben verwezenlijkt. Onze eigen spiksplinternieuwe suikerspinroze dansstudio geopend... hoe cool is dat? Maar, ook hebben we onze dansvoorstellingen moeten annuleren, onze dansers moeten missen, moeten overschakelen naar online danslessen,... wat een rollercoaster was dat, zeg. 

 Wij doen wel graag projectjes, dat weten jullie. Maar ons hoofddoel is om jullie aan te dansen te houden. En we willen jullie talent graag delen met de hele wereld! Om te vermijden dat we alweer toewerken naar een groot project dat geannuleerd moet worden, bedachten we enkele andere "projectjes"...

60 videoclips
 

 Met deze video's vertellen wij ons verhaal. Wat Corona voor ons heeft betekend en hoe het ons veranderd heeft. Onze docenten kozen allemaal een thema dat hun nauw aan het hart ligt en zochten daar een Leuvense plek bij uit. La Vie En Rose is ons verhaal, over Corona, maar ook over de toekomst. Onze toekomst.

 Wij gaan dus al onze dansers een choreografie aanleren, in kostuums steken, voorzien van de beste make-up,... maar in plaats van het te tonen op een podium, tonen we het op groot scherm: we maken voor elke groep een videoclip! Je leest het goed: voor élke groep. Dat zijn dus heel veel video's... 60 in het totaal! 

 En omdat we onze passie zo graag delen met de buitenwereld, filmen we op 25 april de kers op de videoclip-taart: onze grote La Vie En Rose-clip. We roepen daarvoor al onze dansers op, maar ook ver daarbuiten: familieleden, vrienden, sympathisanten,... iedereen die een hart voor dans heeft en uitkijkt naar een nieuw begin in 2021. Met z'n allen gaan we een gigantische dans doen op het Ladeuzeplein in Leuven. Meer concrete informatie volgt heel binnenkort.

 In januari moeten we helaas nog verder met onze online danslessen. Momenteel staan een heleboel groepen nog samen in het uurrooster, maar vanaf helft januari gaan we weer naar het (zo goed als oorspronkelijke) uurrooster, maar dan online. Tijdens deze lessen starten we met het aanleren van choreografieën voor de videoclips. De opnames gebeuren in de loop van april en gaan door op verschillende locaties in Groot-Leuven. Je zal je vooraf moeten inschrijven zodat wij weten wie er allemaal mee doet. Momenteel zijn we bezig aan de huzarenplanning, die we jullie dan graag binnenkort bezorgen. Zo kunnen jullie ook je agenda up to date houden.

 Achteraf kunnen jullie alle videoclips verkrijgen op DVD en/of USB-stick.

 

La Vie En Rose: ook in de Schouwburg?

 We hebben ook de Schouwburg gereserveerd op 15 en 16 mei 2021. En we willen daar héél graag een dansvoorstelling doen. Al zal het niet hetzelfde zijn als andere jaren, want waar we vroeger met z'n allen opgepropt in de backstage vol spanning zaten te wachten tot de voorstelling begon, zullen we nu helaas toch even dat concept moeten herdenken. We doen sowieso een dansoptreden, maar het zal dan toch en petit comité zijn. De betrokken groepen krijgen hierover meer informatie zodra we het zelf ook weten. Het concept ligt klaar om uitgevoerd te worden maar we wachten nog even de sectorprotocollen af om concreet in gang te schieten. Heb je intussen een vraag? Dan kan je ons altijd contacteren via onderstaand formulier.

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee