De overheid kondigde nieuwe maatregelen aan voor sporters onder de 12 jaar.

Deze maatregelen gaan in op maandag 1 februari.

Concreet houden deze nieuwe maatregelen in dat we in kleinere groepen moeten gaan werken. Kinderen dienen 1 hobby te kiezen en alle buitenschoolse activiteiten kunnen enkel gebeuren in een vaste bubbel van 10 kinderen.

Daarom maakten wij een schema op waarin we de kinderen die voor dans als hobby kozen onderverdeelden in bubbels waarmee ze dus zoveel mogelijk lessen live kunnen volgen. Dit schema vind je op onderstaande link.  De lessen waarvoor je niet werd ingedeeld in een bubbel, dien je dus thuis online te volgen. Dit doe je door in te loggen op de Zoom van de juiste danszaal. Meer informatie daarover op onze online-pagina

Opgelet, je moet wel een account hebben op onze website om de namenlijst van de dubbelverdeling te kunnen zien, en om de Zoom-links van de danszalen te kunnen vinden. Bovenaan rechts op de website zie je een icoontje waar "Log In" naast staat: maak langs deze weg een account als je die nog niet had, of log in met jouw gegevens. Let op: dit is niet dezelfde login van Ledenbeheer; dat staat daar los van.

Hoe pakken we dit aan bij Danserie?

Elke danser (of ouder) moet ons via onderstaande invulformulieren op de hoogte brengen of de danser nog naar de les komt of niet. Gelieve dit vòòr zondag 31 januari 20u in orde te brengen.

 

In dit invulformulier geef je aan of jouw zoon of dochter nog fysiek naar de dansles zal komen of niet en indien niet, of hij/zij de lessen online wil mee volgen. Op basis hiervan kunnen wij onze planning maken.

We weten dat de keuze van de hobby's voor sommige kinderen erg zwaar valt. Vele ouders vulden reeds een formulier in met de gedachte dat er slechts één hobby gekozen kon worden. Mocht daar ergens nog een wijziging zijn, kan je dat in de loop van dit weekend nog doorgeven, t.e.m. zondag 20u, via het e-mailadres info@danserie.be.

Wij maken dan een globale planning van alle bubbels, en dus een overzicht van wie wanneer fysiek naar de les kan komen. Dansers die niet naar de les kunnen komen, kunnen dus al hun danslessen online blijven volgen. Deze online lessen gebeuren via ZOOM; de computer wordt achteraan in de zaal gezet zodat het voor de kinderen lijkt alsof ze 'meedansen vanop de achterste rij'. 

Enkel voor de kleuters bieden we geen alternatief, omdat de combinatie live en online voor die leeftijd niet mogelijk is. We zetten daarom een extra dansjuf in zodat alle kleutertjes wel kunnen blijven komen, maar binnen die kleine bubbels van 10 dus.

Het is daarom heel belangrijk dat alle ouders ons zo snel mogelijk laten weten of hun dochter of zoon nog naar de dansles zal komen. 

Er is een apart invulformulier voor elke dansgroep, omdat dit voor ons de snelste manier is om alles op zo'n korte tijd te kunnen verwerken. Volgt jouw kind dus bijvoorbeeld Jazz Kind A bij Marthe en Urban Kind A bij Lotte, dan vul je beide formulieren afzonderlijk in. Hieronder vind je de links naar elk formulier. Graag alles invullen vòor donderdag 28/01 om 13u. Wij brengen jullie in de loop van vrijdag op de hoogte van de planningen, bubbels, etc. 

Ter verduidelijking: Voor dansers die meerdere uren volgen --> het is de bedoeling dat je bij ALLE lessen aanduidt of je wel of niet komt; dus duidt overal hetzelfde aan. Wij delen zelf de bubbels op. Zelf kiezen welke les je wil komen maakt het nog ingewikkelder en dan wordt de planning onmogelijk. 

Bedankt voor jullie begrip en medewerking!

LESSEN ZATERDAG

LESSEN DINSDAG & WOENSDAG

CORONA-HUISREGELS

Lees aandachtig onderstaande huisregels door vooraleer je jouw kind naar de dansles brengt.

  • Alle kinderen worden door de ouders afgezet aan de hoofdingang: Hertogstraat 88. Je kind komt zelf de trap op en gaat zo de dansschool binnen. Geen nood, ze kunnen niet verloren lopen. Stéphanie wacht ze boven op.

  • Ouders mogen de dansstudio dus niet betreden, met uitzondering van ouders van de kleuterdans: er kan 1 ouder mee naar binnen komen. De kleuter wordt afgezet in de Foyer, de juffen nemen de kleuters zelf mee binnen in de danszaal. 

  • Je kinderen ophalen gebeurt in de garage, aan het ophaalpunt. Dit is onderaan de uitgangstrap, aan de grijsblauwe poort (naast Groenstraat nr 108). Een docente verzamelt boven alle kinderen en begeleid hen naar beneden. Zij zal ook wachten tot alle kinderen zijn opgehaald, dus de kinderen blijven er niet alleen. Kom je kind ophalen tussen :05 en :10 na het uur dat ze les hebben. Zorg ook dat ze een jas bij hebben want in de garage is het koud.

  • Kleuters kunnen wel in de Foyer opgehaald worden, door maximum 1 ouder. Ingang via de Hertogstraat, uitgang via de Groenstraat.

  • Kinderen met een springuur kunnen in de Foyer blijven, Stéphanie is de hele dag aanwezig om deze kinderen op te vangen. Graag vooraf een mailtje sturen naar info@danserie.be als jouw kind in de dansstudio blijft voor één of meerdere springuren. De speelbox en de toog blijven gesloten, dus zorg zelf voor eventueel speelgoed/boekjes en eten/drinken.

  • Heeft jouw kind symptomen die gelinkt worden aan Corona? Dan kan hij/zij niet naar de les komen. Ook bij twijfel blijf je beter thuis. 

  • De kinderdanslessen worden niet gefilmd, met uitzondering van de Urban Kinderen C omdat er hier 1 kind is dat te oud is en de lessen anders dus niet kan volgen.

  • Voor de kinderen van de breakdance op dinsdagavond: vermits dit een hele klein groep is, kunnen deze ouders wel hun kind binnen afzetten en weer ophalen. Maximum 1 ouder per kind.