Hier vind je de bubbels van de kindergroepen.

Het is belangrijk dat we ons aan deze bubbels houden. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via het contactformulier

kinderbubbels.jpg

CORONA-HUISREGELS

Lees aandachtig onderstaande huisregels door vooraleer je jouw kind naar de dansles brengt.

  • Alle kinderen worden door de ouders afgezet aan de hoofdingang: Hertogstraat 88. Je kind komt zelf de trap op en gaat zo de dansschool binnen. Geen nood, ze kunnen niet verloren lopen. Stéphanie wacht ze boven op.

  • Ouders mogen de dansstudio dus niet betreden, met uitzondering van ouders van de kleuterdans: er kan 1 ouder mee naar binnen komen. De kleuter wordt afgezet in de Foyer, de juffen nemen de kleuters zelf mee binnen in de danszaal. 

  • Je kinderen ophalen gebeurt in de garage, aan het ophaalpunt. Dit is onderaan de uitgangstrap, aan de grijsblauwe poort (naast Groenstraat nr 108). Een docente verzamelt boven alle kinderen en begeleid hen naar beneden. Zij zal ook wachten tot alle kinderen zijn opgehaald, dus de kinderen blijven er niet alleen. Kom je kind ophalen tussen :05 en :10 na het uur dat ze les hebben. Zorg ook dat ze een jas bij hebben want in de garage is het koud.

  • Kleuters kunnen wel in de Foyer opgehaald worden, door maximum 1 ouder. Ingang via de Hertogstraat, uitgang via de Groenstraat.

  • Heeft jouw kind symptomen die gelinkt worden aan Corona? Dan kan hij/zij niet naar de les komen. Ook bij twijfel blijf je beter thuis. 

  • Voor de kinderen die op dinsdag of woensdag dansen: vermits dit hele klein groepen zijn, kunnen deze ouders wel hun kind binnen afzetten en weer ophalen. Maximum 1 ouder per kind.