top of page

#iedereenseptember

5 t.e.m. 25 september

GRATIS danslessen voor IEDEREEN!

Ja, je leest het goed, we starten onze danslessen terug op! In de nieuwe dansstudio? Nee, nog niet...  We keren nog héél eventjes terug naar onze gekende zalen in het Heilig Hart. En zoals beloofd geven we daarna een groot openingsfeest op 26 & 27 september en starten onze reguliere lessen op 28 september. Maar we beseffen dat deze timing voor sommige dansers vrij laat is om nog een proefles te doen... en velen van jullie staan ook te popelen om er terug in te vliegen. En ja, wij snappen dat natuurlijk. 

Daarom maakten we dus een soort van tussentijds dansrooster, met een beperkt aanbod - maar genoeg om te kunnen proeven van wat Danserie te bieden heeft. Je mag alle lessen die je graag eens wil uitproberen gewoon gratis en voor niets mee volgen. Ook al ben je voor een andere groep ingeschreven, of ben je nog helemaal geen lid: iedereen is welkom!

Locatie: de sportzalen van het Heilig Hart Instituut te Heverlee.

Weet je niet exact waar je de zalen kunt vinden? Neem een kijkje op deze plattegrond. (Tip: bekijk het vooraf en kom op tijd! Het is een grote site. Je kunt parkeren op de aangeduide parkings.)

proeflessenmaand_v2.jpg

Registreer je via bovenstaande knop voor de lessen die je wil volgen


We vragen jullie weer om je voor elke les afzonderlijk in te schrijven. Dit is een beetje omslachtig (wij vinden dat ook), maar dat is de enige manier om de maximum capaciteit te bewaken en vlotte contact tracing te garanderen. Voor de reguliere lessen vanaf 28/09 is dat niet meer nodig voor al wie reeds ingeschreven is. 

Aangepaste maatregelen i.f.v. Corona

• Vanaf nu werken we weer met inschrijvingen: zie link onderaan. Inschrijven is verplicht! Je kunt enkel komen meedansen als je ingeschreven bent. Schrijf je dus ook alleen in voor de les(sen) als je effectief komt. Dit gebeurt online, via onderstaande link. Als je nog geen account hebt op ons Ledenbeheer-platform, maak je eentje aan en dan kan je je vlot inschrijven voor zoveel lessen als je wil. Je kunt je online inschrijven tot vlak voor de les. 

•  Les volzet? Zet je op de wachtlijst! Er komen regelmatig plaatsjes vrij, wij brengen jou dan telefonisch op de hoogte.

 Kan je onverwachts niet komen? Dan is het belangrijk dat je ons even verwittigt. Zo kunnen wij eventueel jouw plaatsje afstaan aan iemand van de wachtlijst. Verwittigen doe je door een smsje te sturen naar Stéphanie op 0498751041.

•  Voel je je ziek of heb je symptomen die gerelateerd worden aan COVID-19? Dan kom je niet naar de les en verwittig je ons even. 

 Doe een mondmasker aan om naar de les te komen (voor iedereen ouder dan 12j). Je doet je mondmasker pas uit wanneer de les effectief begint. We houden genoeg afstand van elkaar. 

•  Ouders zetten hun kind af aan de ingang van de zaal en betreden de zaal zelf niet. Draag altijd een mondmasker.

Schermafbeelding 2020-05-17 om 09.59.49.
Download onze app en ben als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Op deze app kan je het Forum raadplegen, de webshop, foto's en video's delen... En ontdek je als eerste de laatste nieuwtjes

Download de app via Google Play of App Store. 

Heb je de WIX-app al? Voeg dan de uitnodigingscode toe aan jouw account: TCDCM0

bottom of page