Onze eigen dansstudio

Een gloednieuwe dansstudio met een gezellig eetcafé: de Foyer! We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen in onze nieuwe tweede thuis. Lees hieronder meer over het ontstaan van Danserie of klik onmiddellijk door naar de verschillende mogelijkheden.

Hoe het allemaal begon...

√   4 professioneel uitgeruste danszalen

√   gezellig eetcafé Foyer waar iedereen welkom is

√   kleedkamers met douches en haardrogers

√   kinderspeelhoek

√   en nog veel meer...

 

kom het allemaal ontdekken op 12 september 2020!

Danserie: dat is het verhaal van hoe een kleine meisjesdroom werkelijkheid werd. Stéphanie gaf al vele jaren les in het Leuvense. Het was haar ultieme wens om een eigen dansschool te leiden, een plek waar dansers volledig zichzelf kunnen zijn in een niet-competitieve sfeer. Wilde ideeën werden grootse plannen en die plannen werden realiteit in 2018. Sindsdien is Danserie en de bijhorende Danseriefamilie ons groot gelukske. En wat zijn we daar dankbaar voor! 

Onze eigen studio!

"Locatie - locatie - locatie." Locatie is alles, of dat zeggen ze toch. Maar ook: wij zijn daar zéker van! We willen een waanzinnig grote Danseriefamilie en daarom gingen we op zoek naar dé perfecte plek voor onze eigen studio, ons Danseriehuis. En wie zoekt, die vindt: we vonden het ideale pand, vlakbij de zalen waar we de afgelopen 2 jaar onze danslessen organiseerden.

Onder leiding van creatief brein en toparchitectenbureau Studio Kloek vormen we het pand momenteel om tot een professionele dansstudio om van te dromen: 4 danszalen, een groot eet- en babbelcafé, kleedkamers met douche, ... 

Le moment suprême: 12 september 2020!

Wil je mee bouwen aan ons Danseriehuis? We zijn steeds op zoek naar vrijwillige klussers. Laat ons iets weten via info@danserie.be

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee