top of page

DANSSTART
10 september 2022

Kom langs op onze opendeurdag en ontdek wat Danserie te bieden heeft!
dansstart2022_story.png

De zomervakantie zit er bijna op, maar dat betekent ook dat ons dansseizoen terug van start gaat! We openen dan ook graag feestelijk de deuren op 10 september. 

Kom langs en ontdek onze gezellige Foyer, pik een gratis dansworkshop mee of kom eens snuisteren in onze Danserieshop. Alle activiteiten zijn gratis en zonder reservatie vooraf. 

Hieronder vind je meer informatie over de planning van het openingsweekend. De reguliere lessen starten op maandag 12 september. En de rest van de maand september kan je nog gratis proeflessen volgen!

 

Toch nog een vraag? Contacteer ons via het formulier onderaan.

OP HET PROGRAMMA

 

We zijn open van 10 tot 21u. Naast de gratis dansworkshops voor jong en oud kunnen de kids zich ook laten schminken bij de grime-stand of de creativiteit de vrije loop laten in de knutselhoek. Onze docenten doen naar jaarlijkse gewoonte ook een all styles-battle en dagen deze keer onze dansers uit om ook eens een kans te wagen!

 

Alle activiteiten zijn gratis en zonder reservatie vooraf.

Verder kan je in onze Foyer iets lekker eten of drinken, en heerlijk shoppen in onze Danserie-shop. Iedereen welkom!

programma dansstart 2022.png

WIL JIJ KOMEN HELPEN OP DANSSTART?

 

We zoeken nog wat helpende handen voor onze opendeurdag: om de shop te bemannen, achter de bar te staan, dansers te ontvangen,.. Zie jij het zitten om ons enkele uurtjes te komen helpen? Dat zou geweldig zijn! Stuur ons dan snel een berichtje via onderstaande knop. 

bottom of page