Danserie hervat

8 juni t.e.m. 11 juli

Vanaf 8 juni mogen onze danslessen weer binnen doorgaan!

Het is zover, we mogen jullie eindelijk weer ontvangen in de danszaal. De Veiligheidsraad besliste dat we terug binnen mogen sporten, met maximum 20 personen en op veilige afstand van elkaar. YES! 

LOCATIES: Spiegelzaal, Stella Maris en Danskelder. Klik hier voor een plattegrond.

Let op: het uurrooster werd gewijzigd t.o.v. vorige week, sommige lessen verschoven van uur of werden samen gezet met andere groepen. Kijk dus goed wanneer je waar les hebt!

Danserie_hervat_rooster_week4-5.jpg

Voorzorgsmaatregelen

√  We houden 1,5 meter afstand van elkaar

√  Je komt omgekleed naar de les, de kleedkamers zijn niet toegankelijk
√  Ga thuis nog eens naar de WC. De toiletten zijn in principe niet toegankelijk, enkel als het écht niet anders kan.
√  Voel je je ziek, ben je verkouden of hoest je? Kom dan niet naar de dansles.
√  Er is telkens een kwartier tussen 2 danslessen door zodat we nooit het maximum van 20 personen overschrijden. Na de les vertrek je meteen, blijf niet in groepjes babbelen!

√  Ouders blijven buiten: zet je kinderen af aan de ingang van de zaal en haal ze daar ook weer op.

Aangepast uurrooster 
Tussen elke les houden we een pauze van 15 minuten zodat er niet meer dan 20 personen in de danszaal aanwezig zijn. Maar daarom kunnen we ook minder uren les geven en hebben we wat moeten schuiven in het rooster. Kijk dus goed wanneer jouw lessen doorgaan en ook in welke zaal!

Wekelijks inschrijven
Omwille van de beperkte capaciteit, zullen we wekelijks met inschrijvingen werken: je kunt je telkens zondag inschrijven voor de lessen van de week erop. Ook later in de week, tot vlak voor de les, kan je je nog inschrijven natuurlijk. Waarom we dit wekelijks doen? De meeste groepen hebben meer dan 19 (+ docent = 20) ingeschreven leden. Door met wekelijkse inschrijvingen te werken, kunnen we dansers die op de wachtlijst stonden de week erop voorrang geven.
Daarbij is het in het kader van contact tracing belangrijk dat we goed weten wie er in onze lessen geweest is. Het is dus niet enkel voor de wachtlijsten van belang dat je zeker verwittigt indien je onverwachts toch niet naar de les kunt komen. Je kunt verwittigen door te sms'en naar Stéphanie (0498/75.10.41.) of de lesgevende docent. De inschrijvingen lopen via Ledenbeheer, onderaan deze pagina.


Les volzet?
Is de les die je graag wilde volgen reeds volzet? Zet je zeker op de wachtlijst! Als er iemand afzegt, kan je misschien nog een plaatsje bemachtigen. Dansers die op de wachtlijst staan krijgen de week erop voorrang.

Welke groepen kan je volgen?

Alle danslessen uit het aanbod van het dansjaar 2019-2020 werden opgenomen in dit rooster. De bedoeling is dus dat je de lessen volgt waarvoor je dit jaar was ingeschreven, niet de groepen waar je vanaf september zal in zitten. Je kan dus in principe geen proeflessen doen in andere groepen, maar onze docenten volgen de bezettingsgraad van de lessen nauwkeurig op: indien er voor een bepaalde les weinig inschrijvingen zijn, kunnen leden gecontacteerd worden voor een proefles. De docent verwittigt jou dan persoonlijk. Je kan ook altijd zelf de docent in kwestie contacteren als je daar vragen over hebt.

Enkel voor leden van het dansjaar 2019-2020
Nieuwe leden die onze Danseriefamilie verrijken vanaf september, moeten helaas nog even wachten tot dan om proeflessen te volgen. Onze huidige leden krijgen voorrang omdat we al zoveel lessen hebben moeten missen dit dansjaar.

In juli wordt Dancehall vervangen door Waacking & Girly Hip Hop
Anja kan in de eerste twee weken van juli helaas geen Dancehalllessen meer geven. Daarom vervangen we die lessen door onze twee nieuwste dansstijlen! De lessen in september zijn voor iedereen vanaf B-niveau, maar in juli mag iedereen komen meedoen doe daar zin in heeft! 

Schrijf je hier in met jouw Ledenbeheer-account

Tip: schrijf je in via jouw computer, via GSM of tablet blijft het beeld van Ledenbeheer soms wat haperen. Ledenbeheer werkt ook niet op Internet Explorer, maar wel op andere browsers zoals Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox,...

 

Schermafbeelding 2020-05-17 om 09.59.49.
Download onze app en ben als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Op deze app kan je het Forum raadplegen, de webshop, foto's en video's delen... En ontdek je als eerste de laatste nieuwtjes

Download de app via Google Play of App Store. 

Heb je de WIX-app al? Voeg dan de uitnodigingscode toe aan jouw account: TCDCM0