chirurgisch masker

Corona-maatregelen

Een tweede Corona-golf teistert ons land. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen en voeren daarom vanaf dinsdag 13 oktober de volgende maatregelen in:

Vanaf nu geldt de regel dat we 10m² per danser (vanaf 12 jaar) in de danszalen voorzien. Er worden vakken op de grond getekend om ervoor te zorgen dat iedereen een vaste plaats houdt in de les. Sommige groepen zijn echter te groot en worden daarom opgesplitst in een regeling waarbij je week om week naar de dansles kan komen. 

Het normale uurrooster blijft dus behouden. Voor de kindergroepen verandert er niets.

Vanaf maandag 19 oktober kan je ook alle lessen live online volgen via onze website. Opgelet: dit is enkel voor de jongeren- en volwassenen danslessen. De kindergroepen worden niet gefilmd. Je krijgt ook enkel toegang tot deze video's als lid van onze dansschool, dus vraag zeker tijdig een account aan door rechts boven de website te klikken op "log in". Vervolgens ga je naar www.danserie.be/online, of klik je op onderstaande knop.

Verder is er nog een belangrijke aanpassing, de lessen worden een beetje ingekort: alle lessen starten 5 minuten later en stoppen 5 minuten vroeger. Op deze manier kruisen jullie elkaar niet en kunnen jullie veilig in en uit de zaal. Deze regeling geldt voor ALLE lessen, OOK DE KINDERGROEPEN! 

We hanteren nog enkele extra maatregelen om ervoor te zorgen dat de lessen veilig verlopen:

  • Iedereen ontsmet de handen bij het binnenkomen en bij vertrek.

  • We doen geen enkele verplaatsing meer in de les, elke danser blijft in zijn/haar vakje.

  • Elke danser ontsmet zelf zijn/haar vakje van de kast in de danszaal, waarin we onze spullen leggen. Wij voorzien ontsmettingsmaterialen.

  • Heb je de minste symptomen, blijf dan thuis. Zelfs bij twijfel. Je kunt de danslessen ook online volgen.

  • Kom omgekleed naar de les. De kleedkamers zijn sowieso dicht, maar ter plaatse omkleden mag officieel niet meer, dus ook niet in de toiletten of in de danszaal zelf.

  • Hou je aan de vooropgestelde groepsindeling. Heb je toch een vraag hierover, contacteer ons dan via onderstaand formulier.

Groepsverdeling (voorlopig geldig t.e.m. eind oktober)

Alle grote groepen hebben we opgesplitst. Om te weten wanneer jij kan komen dansen, kan je op onderstaande link terugvinden wanneer je naar de les kan komen. Op de dagen dat je niet fysiek kan aansluiten, volg je dus de online les (vanaf 19 oktober). Deze groepsverdeling geldt tot aan de herfstvakantie, want dan zou de regering deze maatregel herbekijken. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van mogelijke aanpassingen.

Om de namenlijst op onderstaande pagina te kunnen bekijken, gebruik je de toegangscode die je per sms ontvangen hebt. 

Laat van je horen!

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel Danserie-nieuws meer.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

+32 498 75 10 41

Hertogstraat 88, 3001 Heverlee